spin

Save the date

De Beste Boeken Live

26 augustus 2019

Reserveer nu alvast jouw gratis ticket!

Jij bent er toch ook bij?!

Neem je collega('s) mee!

Je bent van harte welkom op hèt boekevent van het najaar speciaal voor  boekverkopers.
Kom alleen of breng een collega mee en laat je inspireren.
Ga met een goed gevulde goodiebag en een hoofd vol ideeën weer terug naar huis.

Toegang is gratis, maar meld je wel even aan.  We spreken elkaar op 27 augustus!

Lannoo-Meulenhoff, Veen Bosch & Keuning Uitgeefgroep, WPG Uitgevers

De beste redenen om erbij te zijn:

Ontdek de highlights van dit najaar

De uitgeverijen van Lannoo-Meulenhoff, WPG en Veen Bosch & Keuning Uitgevers presenteren hun hoogtepunten van het komende boekenseizoen.

Creëer meer interactie met je klant

Na deze dag weet je welke boeken en auteurs het gaan worden. Hierop kun je inspelen in je winkel zodat je je klant erbij kunt betrekken.

Verhoog je omzet

Ontdek welke POS-materialen beschikbaar zijn, welke acties er zijn en welke activiteiten je kunt organiseren om je omzet te verhogen.

Gratis toegang voor de retailer

Speciaal voor de boekhandel en andere boekverkopers wordt dit boekenevenement van het jaar georganiseerd. De toegang is gratis. Aanmelden is verplicht.

Programma

Deze schrijvers hebben hun komst naar DBBL 2018 al bevestigd*:

Peter Buwalda, Annegreet van Bergen, Jan Brokken, Ronald Giphart, Jord Althuizen, Mirjam van Hengel, David Allen (VS) en David Hewson (UK).  Binnenkort meer namen en meer details over het programma.

(*wijzigingen onder voorbehoud)

Locatie van Het Sieraad te AmsterdamHet Sieraad – Postjesweg 1 – 1057 DT – Amsterdam

BEREIKBAARHEID

Auto:

Vanaf de ring A10 afslag S106 richting Surinameplein. Op Surinameplein links aanhouden naar Hoofdweg. Op de Hoofdweg bij de stoplichten rechts afslaan naar Postjesweg. Doorrijden tot aan de brug, aan uw rechterhand ziet u het Sieraad.

Parkeren:

In de straten rondom Het Sieraad kunt u uw auto parkeren. Het is betaald parkeren tussen 9 uur en 24 uur. Zie http://bit.ly/2b0Jeum
De dichtstbijzijnde parkeergarage is De Hallen Amsterdam. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan het Bellamyplein. Dit adres voert u in op uw gps-systeem. Parkeren kost 3 euro per uur met een maximum van 27 euro per 24 uur. Let op: parkeerkosten kunt u bij de automaat alleen per pin of credit card voldoen. Contant betalen is NIET mogelijk.
Deze parkeergarage ligt op 800m afstand van Het Sieraad. Kijk hier voor de looproute van de garage naar Het Sieraad: http://bit.ly/2brQFMh

Openbaar vervoer:

Tramlijn 7 vanaf Leidseplein; tramlijn 17 vanaf Centraal Station. De halte naast Het Sieraad is halte Witte de Withstraat. Voor meer informatie of vanaf andere locaties zie www.9292ov.nl

De Early-bird registratie is geopend en loopt tot 15 juni

Meld je nu al aan voor DE BESTE BOEKEN LIVE 2018

Wees er als een van de eersten bij! Kom je met meerdere collega’s? Zorg ervoor dat je alle namen doorgeeft als je de tickets bestelt, zodat er een persoonlijk naamkaartje voor iedereen klaarligt.

Deze uitgeverijen tref je op de VIJFDE editie van DE BESTE BOEKEN LIVE 2018:


Nog even in het kort:

VBK Uitgevers, LannooMeulenhoff en WPG Uitgevers organiseren  sinds 2014: DE BESTE BOEKEN LIVE. Een dagvullend programma waarin de boekverkoper centraal staat. We bieden je graag ondersteuning en inspiratie op het gebied van sales, marketing en nieuwe titels voor het najaar. DBBL is dé aanvulling op de bestaande beurzen. Bekijk hier de foto’s van voorgaande edities.

  • * Ontdek de highlights van dit najaar
  • * Bezoek inspirerende auteurspresentaties
  • * Kies welk promotiemateriaal je wilt
  • * Bespreek aanvullende mogelijkheden voor jouw winkel

Kortom, je bent na deze dag volledig op de hoogte en klaar voor het nieuwe boekenseizoen!

Nog vragen? Mail ons via info@debesteboekenlive.nl Ga voor aanmeldingen naar deze pagina en gebruik voor afmeldingen de link in mailtjes of bovenstaand e-mailadres. We kijken uit naar je komst!