spin

Save the date

De Beste Boeken Live

26 augustus 2019

Reserveer nu alvast jouw gratis ticket!

Jij bent er toch ook bij?

Neem je collega('s) mee!

Kom op 27 augustus naar De Beste Boeken Live, het jaarlijkse zomerevenement speciaal voor boekverkopers, georganiseerd door drie grote uitgeefconcerns.

We bieden je graag ideeën en ondersteuning voor de beste sales en marketing voor de beste boeken van dit najaar. Welke titels kun je verwachten? Wat voor promotiemateriaal wil je hebben? Welke acties kunnen we samen inzetten?

Je bent een dag te gast bij een programma met meer dan twaalf uitgeverijen en tientallen schrijvers. Interviews, proeverijen, ontmoetingen, gesigneerde leesexemplaren en meer.
Kom met je collega’s naar De Beste Boeken Live 2018.  Voor boekverkopers is de toegang gratis, maar meld je wel even aan.

We spreken elkaar op 27 augustus!

Vriendelijke groeten van Lannoo Meulenhoff, Veen Bosch & Keuning Uitgeefgroep, WPG Uitgevers

De beste redenen om erbij te zijn:

Highlights van het najaar

In één dag ontmoet je een scala aan schrijvers op de podia en in de stands, die komen vertellen over hun nieuwe werk en die komen signeren. In de stands zie je wat de uitgeverijen dit najaar bieden aan literatuur, non-fictie, kook- en kinderboeken.

Promotiemateriaal en marketingacties

Op de stands zie je welke promotiematerialen en marketingacties eraan komen. Heb je behoefte aan maatwerk? Voorstellen voor POS? Wil je een lezing? We gaan graag met je in gesprek.

Inspiratie voor jou en je klanten

Na zo’n dag met ontmoetingen, luisteren, proeven en kijken ga je naar huis met een hoofd vol ideeën. Klaar om je klanten te inspireren en ze bij te praten over de beste boeken.

Extra's

Natuurlijk krijg je van ons een grote goodie bag vol leesvoer. We zorgen voor lunch, koffie en een borrel. En we onthullen op DBBL wie de Beste Boekverkoper van het jaar wordt!

Programma

Deze schrijvers hebben hun komst naar DBBL 2018 al bevestigd*:

Peter Buwalda, Annegreet van Bergen, Ronald Giphart, Jord Althuizen, Mirjam van Hengel, David Allen (VS), Boris Konrad, Harmen van Straaten, Meta van den Boomen, Jacques Vriens, Teun van de Keuken, Maren Stoffels, Lieve Joris, Marianne Power (VS), Jozua Douglas en Sören Sveistrup.  

(*programma onder voorbehoud, er kunnen wijzigingen optreden)

Kijk HIER naar het volledige programma

Prog DBBL 2018 website

Locatie: Het Sieraad, AmsterdamHet Sieraad – Postjesweg 1 – 1057 DT – Amsterdam

BEREIKBAARHEID

Auto:

Vanaf de ring A10 afslag S106 richting Surinameplein. Op Surinameplein links aanhouden naar Hoofdweg. Op de Hoofdweg bij de stoplichten rechts afslaan naar Postjesweg. Doorrijden tot aan de brug, aan uw rechterhand ziet u het Sieraad.

Parkeren:

In de straten rondom Het Sieraad kunt u uw auto parkeren. Het is betaald parkeren tussen 9 uur en 24 uur. Zie http://bit.ly/2b0Jeum
De dichtstbijzijnde parkeergarage is De Hallen Amsterdam. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan het Bellamyplein. Dit adres voert u in op uw gps-systeem. Parkeren kost 3 euro per uur met een maximum van 27 euro per 24 uur. Let op: parkeerkosten kunt u bij de automaat alleen per pin of credit card voldoen. Contant betalen is NIET mogelijk.
Deze parkeergarage ligt op 800m afstand van Het Sieraad. Kijk hier voor de looproute van de garage naar Het Sieraad: http://bit.ly/2brQFMh

Openbaar vervoer:

Tramlijn 7 vanaf Leidseplein; tramlijn 17 vanaf Centraal Station. De halte naast Het Sieraad is halte Witte de Withstraat. Voor meer informatie of vanaf andere locaties zie www.9292ov.nl

Dit wil je niet missen! Registreren is verplicht dus doe het snel!

Om voldoende goodiebags en catering te regelen, is vooraf reserveren noodzakelijk. Kom je met meerdere collega’s? Zorg ervoor dat je alle namen doorgeeft als je de tickets bestelt, zodat er een persoonlijk naamkaartje voor iedereen klaarligt.

Deze uitgeverijen tref je op de VIJFDE editie van DE BESTE BOEKEN LIVE 2018:


Nog even in het kort:

VBK Uitgevers, LannooMeulenhoff en WPG Uitgevers organiseren  sinds 2014: DE BESTE BOEKEN LIVE. Een dagvullend programma waarin de boekverkoper centraal staat. We bieden je graag ondersteuning en inspiratie op het gebied van sales, marketing en nieuwe titels voor het najaar. DBBL is dé aanvulling op de bestaande beurzen. Bekijk hier de foto’s van voorgaande edities.

  • * Ontdek de highlights van dit najaar
  • * Bezoek inspirerende auteurspresentaties
  • * Kies welk promotiemateriaal je wilt
  • * Bespreek aanvullende mogelijkheden voor jouw winkel

Kortom, je bent na deze dag volledig op de hoogte en klaar voor het nieuwe boekenseizoen!

Nog vragen? Mail ons via info@debesteboekenlive.nl Ga voor aanmeldingen naar deze pagina en gebruik voor afmeldingen de link in mailtjes of bovenstaand e-mailadres. We kijken uit naar je komst!